Gourmet karácsonyi menü

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Skót szakácsunk Paul egy igazán különleges karácsonyi menüsort állított nekünk össze, melyben ötvözi angolszász gyökereit, nemzetközi tapasztalatait és előszeretettel használja a tradicionális magyar alapanyagokat is. Célunk, hogy egy lenyűgöző menüsort készítsünk, mellyel biztosan elvarázsoljuk vendégeinket az ünnepek alatt.

MENÜ

  • Goatcheese-cranberry filo parcel, mulled wine syrup / Kecskesajt-áfonya rétes, forraltbor szirup
  • Seared cod, green pea sabayon, pancetta / Tőkehal, zöldborsó sabayon, pancetta
  • Minced pie / Aszaltgyümölcsös pite

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás