Gourmet karácsonyi menü
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Skót szakácsunk Paul egy igazán különleges karácsonyi menüsort állított nekünk össze, melyben ötvözi angolszász gyökereit, nemzetközi tapasztalatait és előszeretettel használja a tradicionális magyar alapanyagokat is. Célunk, hogy egy lenyűgöző menüsort készítsünk, mellyel biztosan elvarázsoljuk vendégeinket az ünnepek alatt.
MENÜ
- Goatcheese-cranberry filo parcel, mulled wine syrup / Kecskesajt-áfonya rétes, forraltbor szirup
- Seared cod, green pea sabayon, pancetta / Tőkehal, zöldborsó sabayon, pancetta
- Minced pie / Aszaltgyümölcsös pite
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.