Hentesműhely, kedvenc ázsiai húsételeink
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Műhelyünkben a hentes szakma legmélyebb bugyraiba nyerünk betekintést. Anatómiai ismereteket szerzünk, elsajátítjuk a helyes vágástechnikákat, megtanuljuk, hogy hogyan tisztítsuk és készítsük elő a húst, valamint a pácolás, vágás, szárítás és sütés is része lesz az ismerkedésnek. Természetesen nem csak elméleti tudásra teszünk szert, főzünk-sütünk - ma ázsiai vágásokat tanulunk és kiváló ázsiai recepteket válogattunk hozzá.
A foglalkozás első részében hentes kollégánk vezetésével merülünk el a hentes szakma tudományában, a második részben pedig a friss alapanyagokból főzünk/sütünk.
Figyelem ez a foglalkozás 3,5-4 órás (!), 16-n vagyunk és kissé gyorsabban megy a főzés mint általában. Az ár tartalmazza az ebédet, az elviteles ételeket, fejenként kb. 2 kg elvihető nyers tőkehúst otthoni felhasználásra.
MENÜ
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.