Provence finomságai

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Provence menő. Romantikus regények és filmek helyszíne, turistaparadicsom, kulturális központ lett az elmúlt évtizedekben. Konyhája azoban megmaradt egyszerűnek és őszintének: viszonylag kevés összetevő, natúr ízek, olívaolaj, sok szezon zöldség, sok zöldfűszer, vadak, szárnyasok, halak jellemzik. Ma este kedvenceinket hoztuk el és gyúrtuk egy remek menüsorrá. Tres Bon Appétit!

MENÜ

  • Soupe au pistou / Provance-i zöldségleves
  • Courgettes farcies provençales / Provence-i töltött cukkini
  • Les tomates à la provençale / Karamellizált sült paradicsom
  • Lapin rôti à la moutarde / Zsályás, mustáros nyúlcomb, rozmaringos tepsis burgonya
  • Nougat glace / Hűtött mandulagrillázs

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás