Steak világa – érlelt marhahús

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A marhahús steaknél csak egy finomabb van, az érlelt marhahús steak. Az eljárás során a hús vizet veszít, ezért hívják száraz érlelésnek, ennek köszönhetően az íze sokkal intenzívebbé válik. Ezen az órán segítségül hívjuk a Chefparade Dry Ager száraz-érlelő hűtőjét ahol a kurzus megelőző 14-28-42 napig 85% páratartalomban 0,5 Celsius fokon érleltük a finom Rib-eye, hátszín, bélszín és T-bone szeleteket és egész törzseket. Megtanuljuk a legfontosabbak a száraz-érlelésről, a húsfaragásról, valamint szuper finom salátát, remek szendvicset és steak-et sütünk érdekes köretekkel és kiváló szószokkal.

MENÜ

  • Érlelt marhahús steak saláta, balzsamecetkrém, pácolt hagyma
  • Érlelt marhahús wrap, avokádó mayo
  • Érlelt marhahús steak, chimichurri mártás

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás