Sushi alapok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 11 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Imádod a sushit, de még nem mertél belevágni az elkészítésébe? Itt az ideje, hogy sushi szakértővé avanzsálj. A biztos tudás alapja, hogy először megismerjük az összes speciális japán alapanyagot, a rizsecettől az algalapig. Megnézzük, hogy milyen rizst használjunk, azt hogyan készítsük elő, hogy ne essen szét. Amikor már tekerő specialistákká váltunk, megtanuljuk mi a különbség a roll, maki és nigiri között és természetesen ezeket mind el is készítjük. Levezetésképpen pedig főzünk egy szintén japán klasszikust, a "sushizás" elhagyhatatlan kiegészítőjét, a miso levest is.

MENÜ

  • Miso soup / Miso leves, kombuval, wakame algával
  • Fordított maki sushi
  • Maki sushi
  • Nigiri sushi

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás