Advent in Etyek - Chefparade staff cooks

Prices:
1 person = 6.990,-
2 persons = 13.980,-
3 persons = 20.970,-
4 persons = 27.960,-
Gasztrokalandozzunk együtt az Etyeki Öreghegyen!

Most mi főzünk - gyertek Hozzánk ebédelni!

December 4-én szombaton karácsonyi gasztrokalandozunk. A Chefparade Country karácsonyi díszbe öltözik és ebédre egy-egy különleges menüsorral "csatlakozik" és vár minden kedves vendéget a fűtött teraszon. Ugyan most mi főzünk és a főzőiskola voucherek sem érvényesek, de a „konyhánk nyitott” és a szakácsaink is kedvesek, szívesen megmutatjuk mi és hogy készül, látványba főzünk és tálalunk. Lesz sok finom etyeki bor (forralt is!) és pezsgő, házi szörpök (itallap alapján), persze egy-egy téma köré maga az ebéd menüsor.


A Chefparade ebéd menüsor ára 6.990 Ft, mely tartalmazza: a menüsort, egy főnek bőséges ebédmennyiséget desszerttel - igény szerint hazavitelhez elvivős dobozokat és zacskókat, víz és szódafogyasztást, egy pohár welcome drinket.
A rendelést kérjük minél előbb leadni, hogy készülni tudjunk. A rendelés egyben asztalfoglalást is jelent a megadott létszámra. Az ebédszervíz 12-14 illetve 14-16 óráig tart. Ha többen jönnétek, vagy még nem biztos a létszám: lehet frissen is rendelni, készülünk sok adaggal, de az előre foglalás és az egyben menüsor előnyt élvez. Ha nagyobb a család, vagy nagy társaság jönne (4+ menüsor) kérjük írjatok ránk: etyek@chefparade.hu. Borok, pezsgők, üdítők helyszínen rendelhetők és rendezendők készpénzben vagy kártyával. Az aktuális COVID rendelkezéseket betartjuk. Ha a vírushelyzet miatt az ebédet nem tudjuk megtartani, akkor a befizetett foglalási díjakat visszatérítjük. A Chefparade Country kutyabarát hely.

December 4 Etyek - Xmas cooking

Rozmaring apple celery cream soup
Brulée foie gras, toast
Orange glazed turkey, baked veggies, red onion chutney
English mince pie

DATES

04 December 2021 - Saturday
12:00 - 14:00
Full
04 December 2021 - Saturday
14:00 - 16:00
Full
04 December 2021 - Saturday
16:00 - 19:00

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU