Basics of Sousvide powered by CASO SOUSVIDE CENTER

Duration:
3 hour
Number: 10 person
Difficulty:
Language: Hungarian
Prices:
1 person / course = 15.990,-
2 person / course = 27.990,-
Több mint egy évtizede mindenki erről beszél. És tényleg: a hosszú idő és az alacsony hőfok csodát tesz a húsokkal. Ma ezt fogjuk bemutatni háromféle nagyon elterjedt hússal: sertésszűz, csirkemell, marhahátszín. És amíg a húsaink puhulnak remek köreteket készítünk hozzá - ezeket is háromféleképp. Minden technikai és technológiai tudnivalót is alaposan átnézünk legyen szó a húsokról, illetve, vákuumozó gépről, tasakokról és fóliákról, souvide kádakról.
MENU
- Souvide pork tenderloin, sweet potato mash, grilled mozzarella
- Souvide chicken breast, kohlrabi mash, steak potato
- Souvide beef sirloin, brussel sprouts with macadamia nut
ALLERGEN INFORMATION
Please advice us on any food allergies or intolerance you might have.
DATES
COURSE REMINDER…
Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.