Az őszi kert desszertjei

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Nem árulunk egy nagy titkot, amikor azt mondjuk, hogy a gyümölcsök akkor lesznek a legfinomabbak, amikor szezonjuk van és a legjobb desszertek a legfinomabb gyümölcsöket követelik. Az őszi szezon pedig talán a legjobb időszak a házias desszertek elkészítéséhez, hiszen a főbb hozzávalókat a saját kertünkből vagy akár egy közeli piacról is egyszerűen beszerezhetjük és hát kinek a kedvét ne dobná fel az a tudat, hogy egy hűvös, esős nap után ízekkel teli, házias sütemény várja otthon? Őszi desszertekre specializálódott kurzusunkon megismerkedünk az amerikai konyha klasszikus tökös pitéjével, majd készítünk egy igazán ütős szilvás morzsasüteményt whiskey-vel, egy csupa karamellás diótortát, végül egy csupa mandulás frangipane-t ötvözünk zamatos körtével. Gyertek, élvezzük együtt az ősz ízeit!

MENÜ

  • Engadiner Nusstorte / Engadini diótorta, habos vaníliasodó
  • Plum crumble, whisky cream / Szilvás crumble, whisky hab
  • Classic american pumpkin pie / Klasszikus amerikai sütőtökös pite
  • Amande-poire frangipane / Körtés-mandulás frangipane

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás