Észak-India ízei
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Az indiai konyha természetesen nem egységes, a különböző földrajzi régiók eltérő konyhákkal, ízekkel, hagyományokkal várják az ide érkezőket. Ma a szubkontinens északi vidékeinek kulináriájával ismerkedünk (ideértve Pakisztánt/Kashmírt is), ahol hindu/perzsa/muszlim hatásokat fedezhetünk fel, illetve kontinentális és hegyvidéki éghajlaton termő alapanyagokkal dolgozunk. Bárányhúsból készítünk kebabot, és egy mega finom curryt is, vár ránk egy remek biryani, ez az összetett rizs-étel, továbbá megismerkedünk egy pompás mentás öntettel és készítünk egy remek, rétegesen hajtogatott indiai lepénykenyeret is.
MENÜ
- Vegetable biryani / Zöldséges rizses egytálétel
- Rogan Josh / Kashmiri bárány curry
- Sammi lamb kebab with mint-coriander relish / Fűszeres bárány kebab, mentás-korianderes relish
- Laccha paratha / Rétegezett indiai kenyér
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.