Gasztromozi: Eat, Pray, Love - indiai, olasz, bali finomságok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 20 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Chefparade Film és Gasztroklub - a gasztronómia és a film találkozása, egy 2.0-s mozi és főzősuli érzés. Havonta egyszer egy hétvégi este keretein belül, az adott filmhez kapcsolodó vagy abban szereplő ételsort közösen megfőzzük, majd ezeket a finomságokat kényelmesen elhelyezkedve, karfás fotelekben fogyasztjuk, miközben indul a film vetítése. Annyiban más, mint hagyományos főzőkurzusunk, hogy a menü elkészítése közösen zajlik: 2-3 fős csapatokban készítünk el egy-egy fogást az egész társaság részére, majd tálalunk és indítjuk a filmnézéssel egybekötött vacsorát! Kb. 1,5 óra főzés + kb. 2óra mozizás - falatozás!

Ízek, imák, szerelmek (Eat Pray Love), 2010, amerikai romantikus dráma, 140 perc

Elizabeth Gilbertnek (a filmben Julia Roberts) mindene megvolt, férje, karrierje, szép lakása. Egy napon azonban rádöbbent, hogy nem boldog. Azt nem tudta mire vágyik igazán, csak azt, hogy mindezekre nem. Válása után úgy dönt, egy évet szán arra, hogy megtalálja önmagát. Több hónapot tölt el Olaszországban, ahol kiélvezi a gasztronómia által nyújtott örömöket. Indiában próbálja megtalálni belső harmóniáját az ima segítségével. Balin végül rátalál az igaz szerelem, ami meghozza számára a rég áhított kiegyensúlyozottságot.

A film eredeti nyelven, magyar felirattal kerül vetítésre!

MENÜ

  • Chaat salad / Fűszeres csicseriborsó, gránátalma saláta
  • Chicken korma / Csirke korma
  • Chapati / Indiai lapos kenyér
  • Nasi goreng / Indonéz sült rizs
  • Zuppa inglese / Babapiskóta, cseresznyelikőr, vaníliakrém, csokoládé
  • Panna cotta / Vaníliás tejszínpuding, sóskaramell szósz

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Allergének

Földimogyoró és abból készült termékek Glutént tartalmaz Laktózt tartalmaz Diófélék Szójabab és abból készült termékek Tojás és abból készült termékek  Rákfélék és azokból készült termékek

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás