Hagyományos japán ételek
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A japán konyha önmagában is művészet, az alapanyagok, színek, formák harmóniája egy tányéron. Mégis sokan csak a sushi éttermek kínálatát ismerik, és kevésbé azokat az ízletes, tiszta ételeket, amik egy japán család asztalára kerülnek, vagy amit egy házias kyotoi kifőzde étlapján találunk. Ezen az estén chefünk, Yusuke közreműködésével készíthettek el népszerű és hagyományos japán ételeket, melyek segítségével egy hamisítatlan japán estében lesz részetek.
MENÜ
- Osuimono / Japán dashi leves, zöldségek, gomba
- Tempura / Japán ropogós tenger gyümölcsei
- Chawanmushi / Teáscsészében párolt tojás, rák, csirkemell, zöldség
- Gomoku Gohan / Dashi, rizs, zöldség, gomba
- Saba no Shioyaki / Grillezett makréla, japán kevert szósz
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.