Ínyenc Franciaország

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ínyenc Franciaország kurzusunkon nemcsak hogy fenséges alapanyagokat használunk, hanem ezeket különleges, olykor talán kissé meglepő módon is készítjük el. Haladó és technikás kurzus – gyakorló és gyakorlott résztvevőknek ajánljuk – sok előkészülettel, sütéssel, komplex tálalással a végén. Egyet garantálhatunk, a befeketetett munka minden percét megéri ez a menüsor!

MENÜ

  • Crème brûlée au foie gras / Libamáj brulée
  • Cuisses de grenouilles grillées, ratatouille mousse / Sült békacomb, ratatouille hab
  • Ganache au chocolat, huile d'olive & fleur de sel / Csokoládé kocka, tengeri só, olívaolaj

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás