Klasszikus konyhai alapok (5 részes) -5. rész: desszertek (5/5)

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Árak:
1 fő = 59.990,-
2 fő = 99.990,-
Jó volna főzni otthon egy levest vagy egy főzeléket, de gondot okoz a sűrítés? Odaég a hús, mielőtt megsülne? Akkor itt a helyed a klasszikus konyhai alapkurzuson! Az 5 alkalmas tanfolyamon a kezdetektől tanuljuk meg a konyhai eszközök és alapanyagok helyes használatát, és az alapfortélyokat. Heti rendszerességgel találkozunk 5 héten át, mindig hétfőn 18 órától és mivel a kurzusok egymásra épülnek, ezért „csomagban” lehet megvenni és lejárni. A kurzus – a tanulás érdekében – kis (8-10 fõ) létszámmal indul. Az alapkurzus alatt 1 hiányzást tudunk elfogadni, amely egy későbbi alapkurzus azonos részével pótolható.

MENÜ

  • Madártej
  • Palacsinta
  • Somlói galuska

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Allergének

Tojás és abból készült termékek Laktózt tartalmaz Glutént tartalmaz Diófélék

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás