Különleges karácsonyi menü

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ha már teleettük magunkat szüleink, nagyszüleink tradícionális karácsonyi menüjével, vagy nem akarjuk ugyanazzal kínálni vendégeinket, mint mindenhol, akkor sajátítsunk el egy elegáns, de a kapkodásban is kivitelezhető karácsonyi menüsort. Ízeiben megmaradunk a tipikus karácsonyi hozzávalóknál. Lesz gesztenye, de végre nem sütve, a pulyka sem marad ki, csak fényesebb és ropogósabb lesz, mint általában, kiderül, hogy télen is vannak zöldségek, amiket lehet sütni. A minden évszakban remek hagymalekvárból házi klasszikus válhat! Befejezésképpen egy kalóriadús desszert a hidegben minden édes finomsággal, karamellel, dióval, vanília sodóval.

MENÜ

  • Pezsgős gesztenyehab leves, ropogós baconmorzsa
  • Narancsos fényezett pulykamell, sült zöldségek, lilahagyma chutney
  • Engadiner Nusstorte / Engadini diótorta, habos vaníliasodó

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás