Malájzia

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Kevés olyan hely van a Földön, ahol három kultúra együttéléséből egy negyedik születhetett. A maláj konyha azonban ilyen. Itt három népcsoport, a maláj, az indiai és a kínai él évszázadok óta szoros kapcsolatban – és ezt az ételek is tükrözik. Száraz és nedves fűszerek, nagyon érdekes és egzotikus hozzávalók, sok-sok zöldség. Ma egy sok fogásos vacsorát próbálunk ki technikában, alapanyag-használatban, jellegben mindenki ismerkedni tudjon a maláj konyha alapjaival. Nagy kár, hogy Budapesten még nincs maláj étterem, ezért is érdemes eljönni erre kurzusra.

MENÜ

  • Acar Timun / Maláj gyömbéres uborkasaláta
  • Curry laksa noodle soup / Maláj curry laksa leves
  • Malaysian beef rendang / Maláj marha rendang
  • Sambal goreng telur / Pirított főtt tojás, extra erős paradicsomszószban
  • Pulut hitam / Indonéz fekete ragacsos rizspuding

KIÍRT ALKALMAK

2024. április. 17. - szerda
18:00 - 21:00 Páva utca

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás