Márton-napi libator
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ki volt Szent Márton és mi köze a libához? Miért eszünk minden évben ilyenkor libát? Bevalljuk, ma hátra hagyjuk a sztorit, az ételkészítésre fókuszálunk- hogyan lehet változatosan elkészíteni ezt az ízletes szárnyast! Töpörtyű, pogácsa, aprólékleves, sült libacomb és zárásnak lúdlábtorta. Gágá gá gá gágágá, azaz jó étvágyat!
MENÜ
- Libamáj pástétom
- Libaaprólék leves, daragaluska
- Ludaskása
- Lúdláb torta
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.