Provence finomságai
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Provence menő. Romantikus regények és filmek helyszíne, turistaparadicsom, kulturális központ lett az elmúlt évtizedekben. Konyhája azoban megmaradt egyszerűnek és őszintének: viszonylag kevés összetevő, natúr ízek, olívaolaj, sok szezon zöldség, sok zöldfűszer, vadak, szárnyasok, halak jellemzik. Ma este kedvenceinket hoztuk el és gyúrtuk egy remek menüsorrá. Tres Bon Appétit!
MENÜ
- Soupe au pistou / Provance-i zöldségleves
- Courgettes farcies provençales / Provence-i töltött cukkini
- Les tomates à la provençale / Karamellizált sült paradicsom
- Lapin rôti à la moutarde / Zsályás, mustáros nyúlcomb, rozmaringos tepsis burgonya
- Nougat glace / Hűtött mandulagrillázs
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.