Rák Rák Rák – koktélráktól homárig
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Angol
Aminosav, fehérje, omega-3 zsírsavak, antioxidánsok – ezekből nem lesz hiány az órán, miközben csak egy hozzávalóval dolgozunk: a rákkal. A mai menüsor tematizált; szándékosan nagyon egyszerű és gyors technikákkal dolgozunk, kevés egyéb alapanyaggal, hogy a fókusz a rákon és a rák elkészítésén maradjon. Körbejárjuk a magyarországi kínálatot, a különböző méreteket, elnevezéseket. Megyünk “kicsiktől az egészen nagyig” - lesz egész rák, rákfarok, pucolt rák, fagyasztott rák, friss rák, előfőzött rák, "desszertként" pedig egy egész homár is a közös asztalunkra kerül!
MENÜ
- Főtt homár falatkák
- Grönlandi rántott garnéla, koktélszósz
- Gambas al pil-pil / Pil-pil garnéla
- Tigris rák grillen, chimichurri szósz
- Mézes-chilis mázolt ráknyárs
- Scampi alla busara, spaghetti / Scampi busara stílusban, spaghetti
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.