Steak világa - bélszín

Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A „Steak világa vöröshúsok” iskolánk történetének legnépszerűbb kurzusa. Sokan szeretnék, hogy a mindennapi étkezésük része legyen a vöröshús, de nem tudják pontosan, hogy hogyan kell a húst előkészíteni, hártyázni, vágni, szeletelni, pácolni - villámpácolni, sütni és hirtelensütni. Most eloszlatunk minden félelmet, szakavatott séfünk segítségével megtanuljuk, hogy mi a különbség a raw, rare, medium rare és well done steakek között, majd pompás steakszószokat és köreteket készítünk, melyek méltó kísérői lesznek húsételeinknek.
MENÜ
- Frissen kevert tatár beefsteak, pirított rozskenyér
- Sertésszűz minyon, grill zöldségek, ceruzabab bacon köntösben
- Bélszín, Café de Paris vaj, steak burgonya
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.