Steak világa – érlelt marhahús
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A marhahús steaknél csak egy finomabb van, az érlelt marhahús steak. Az eljárás során a hús vizet veszít, ezért hívják száraz érlelésnek, ennek köszönhetően az íze sokkal intenzívebbé válik. Ezen az órán segítségül hívjuk a Chefparade Dry Ager száraz-érlelő hűtőjét ahol a kurzus megelőző 14-28-42 napig 85% páratartalomban 0,5 Celsius fokon érleltük a finom Rib-eye, hátszín, bélszín és T-bone szeleteket és egész törzseket. Megtanuljuk a legfontosabbak a száraz-érlelésről, a húsfaragásról, valamint szuper finom salátát, remek szendvicset és steak-et sütünk érdekes köretekkel és kiváló szószokkal.
MENÜ
- Érlelt marhahús steak saláta, balzsamecetkrém, pácolt hagyma
- Érlelt marhahús wrap, avokádó mayo
- Érlelt marhahús steak, chimichurri mártás
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.