Street Food Belgium

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Belgium egy relative fiatal ország. Ehhez képest gasztroban (is) „nagyot ment”, elég csak a sörre vagy a csokoládéra gondolni. Ma elutazunk az Északi- tenger partjára és a csodaszép középkori városok főtereire, hogy együnk egy-két finom, igazi belga utcai fogást. Előételünk Valloniából a Liège-i saláta, ami után egy igazi tengeri fogás: zamatos fehérboros, fokhagymás, tejszínes kagyló következik. Ezt mi is igazi belga módra, a híres ropogósra sütött krumplival fogyasztjuk. Szintén sült krumpli lesz a körete a sörrel főtt flamand marharagunak is. A desszertünk pedig mi más is lehetne, mint egy friss ropogós waffel, illetve gofri liege-i módra, vaslapon sütve meleg csokival leöntve. Bon appetit / Smakelijk.

MENÜ

  • Salade liégeoise / Liege-i saláta
  • Moules frites / Belga fehérboros kagyló, ropogós sült krumpli
  • Boeuf carbonnade a la flamande / Flamand sörös marharagu, burgonyapüré
  • Liege waffles / Liege-i gofri

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás