Street food Japan
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A sűrűn lakott Japán igazi éttermi paradicsom. A nagy választékból nem maradhatnak ki a kisebb kocsmák, utcai árusok és fesztivál standok sem – melyek ételeit ma gorcső alá vesszük. Képzeletben Oszaka, Hirosima, Tokyo utcáira repülünk, hogy végig kóstoljuk a leg-streetfoodosabb kajákat: egy sertéshússal, tintahallal és sok zöldséggel felturbózott lepényt, wokban pirított frissen készült japán tésztát, egy klasszikus sörkorcsolyának számító csirkés nyársat – a yakitorit, valamint igazi japán sült dim sum vár ránk. Itadakimasu - Jó étvágyat!
MENÜ
- Okonomiyaki / Japán lepény, sertéshús, tintahal
- Yaki udon / Wokban pirított házi készítésű tészta
- Gyoza / Húsos és rákos batyuk
- Yakitori selection / Csirkés- és zöldséges grillnyársak
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.