Street food Japan

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A sűrűn lakott Japán igazi éttermi paradicsom. A nagy választékból nem maradhatnak ki a kisebb kocsmák, utcai árusok és fesztivál standok sem – melyek ételeit ma gorcső alá vesszük. Képzeletben Oszaka, Hirosima, Tokyo utcáira repülünk, hogy végig kóstoljuk a leg-streetfoodosabb kajákat: egy sertéshússal, tintahallal és sok zöldséggel felturbózott lepényt, wokban pirított frissen készült japán tésztát, egy klasszikus sörkorcsolyának számító csirkés nyársat – a yakitorit, valamint igazi japán sült dim sum vár ránk. Itadakimasu - Jó étvágyat!

MENÜ

  • Okonomiyaki / Japán lepény, sertéshús, tintahal
  • Yaki udon / Wokban pirított házi készítésű tészta
  • Gyoza / Húsos és rákos batyuk
  • Yakitori selection / Csirkés- és zöldséges grillnyársak

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás