Sushi alapok
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Imádod a sushit, de még nem mertél belevágni az elkészítésébe? Itt az ideje, hogy sushi szakértővé avanzsálj. A biztos tudás alapja, hogy először megismerjük az összes speciális japán alapanyagot, a rizsecettől az algalapig. Megnézzük, hogy milyen rizst használjunk, azt hogyan készítsük elő, hogy ne essen szét. Amikor már tekerő specialistákká váltunk, megtanuljuk mi a különbség a roll, maki és nigiri között és természetesen ezeket mind el is készítjük. Levezetésképpen pedig főzünk egy szintén japán klasszikust, a "sushizás" elhagyhatatlan kiegészítőjét, a miso levest is.
MENÜ
- Miso soup / Miso leves, kombuval, wakame algával
- Fordított maki sushi
- Maki sushi
- Nigiri sushi
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.