Tapas – különlegességek
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A tapas kultúra egész Európában divatossá vált. Már nem csak a hispán bárok kedvelt régimódi borozgatós falatkáira gondolunk, hanem egyre szélesebb és változatosabb a kínálat. Ma este túllépünk a klasszikusokon és egy különlegesebb, illetve regionálisabb tapasokból álló válogatást főzünk le. Megismerünk újhullámosabb recepteket, és különleges technikákat, előkerülnek egzotikusabb hozzávalók, illetve franciás, latin-amerikai vagy spanyol regionális kitekintések.
MENÜ
- Gambas y olivas lollipop / Rák és olíva lollipop
- Tapenade y queso manchego / Feketeolívakrém és manchego sajt
- Espinacas con garbanzos / Fokhagymás spenót, csicseriborsó
- Arepas rellenas de queso / Sajttal töltött kukoricaliszt pogácsa
- Coca mallorquina de verduras y anchovies / Mallorca-i zöldséges lepény, szardella
- Empanadas gallegas de atun y pasas / Tonhalas mazsolás empanada
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.