Tapas – különlegességek

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A tapas kultúra egész Európában divatossá vált. Már nem csak a hispán bárok kedvelt régimódi borozgatós falatkáira gondolunk, hanem egyre szélesebb és változatosabb a kínálat. Ma este túllépünk a klasszikusokon és egy különlegesebb, illetve regionálisabb tapasokból álló válogatást főzünk le. Megismerünk újhullámosabb recepteket, és különleges technikákat, előkerülnek egzotikusabb hozzávalók, illetve franciás, latin-amerikai vagy spanyol regionális kitekintések.

MENÜ

  • Gambas y olivas lollipop / Rák és olíva lollipop
  • Tapenade y queso manchego / Feketeolívakrém és manchego sajt
  • Espinacas con garbanzos / Fokhagymás spenót, csicseriborsó
  • Arepas rellenas de queso / Sajttal töltött kukoricaliszt pogácsa
  • Coca mallorquina de verduras y anchovies / Mallorca-i zöldséges lepény, szardella
  • Empanadas gallegas de atun y pasas / Tonhalas mazsolás empanada

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás