Tatins, tartes, quiches - francia alaplinzertészták

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ismeritek Joanne Harris, angol írónőt? Elsősorban a Csokoládé című regénye tette híressé, melyből később film is született. Két különleges és egyedi szakácskönyve is megjelent, melyben elénk tárja a tradicionális, francia konyha legfinomabb étkeit. Most az Ő receptjeit vesszük alapul, hogy autentikus forrásból tanuljuk meg a francia omlós alaptészták titkait. Aki rajong a francia konyhaművészetért, annak nagyon sok örömet fog adni ez a kurzus.

MENÜ

  • Tarte Tatin / Fordított almatorta
  • Sablés au poivre noir / Omlós feketeborsos vajas keksz
  • Tarte destructurée au citron / Citromtorta pohárban, breton keksz
  • Quiche lorraine / Francia póréhagymás, szalonnás lepény

KIÍRT ALKALMAK

2024. április. 13. - szombat
16:00 - 19:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás