Égetett tészta variációk

Időtartam:
3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Te is odavagy a ropogósra sült choux-fánkokért, a krémesen lágy profiterolért vagy a művészien töltött éclair-ért? Akkor ez a kurzus neked szól!
Az égetett tészta könnyed, üreges, mégis stabil állaga számtalan ikonikus desszert kiindulópontja – most lépésről lépésre elsajátíthatod az elkészítésének összes fortélyát.
Minden desszert egy-egy új arcát mutatja meg ennek az egyedülálló tésztának, miközben megtanulod az alapvető cukrászati technikákat: a tökéletes tészta főzését és formázását, a különféle töltelékek és krémek összeállítását, valamint a mázak és dekorációk elkészítését is.
MENÜ
- Éclair au café / Kávékrémmel töltött eclair fánk
- Képviselőfánk, főzött vaníliakrém, tejszínhab
- Choux au craquelin / Fánk ropogós tésztaréteggel
- Profiterol / Vaníliakrémmel töltött fánkgolyók csokoládéöntettel
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.