VOUCHER VÁSÁRLÁS ONLINE

Chefparade voucher online vehető meg – utána emailen pdf-ként elküldve vagy otthon kinyomtatva adható át az ajándékozottnak, de szívesen adunk díszborítékot is, ha befáradsz Bécsi úti üzletünkbe. A vouchert egy évig lehet felhasználni – és bármelyik kurzusunkra érvényes. Az ajándékozott választhatja ki, hogy melyik kurzusra jönne - online tud bejelentkezni a voucheren található vonalkód/szám megadásával. (Amennyiben 1 éven belül az ajándékozott nem tudja felhasználni a vouchert és nem szeretné veszni hagyni a főzési lehetőséget, élhet a hosszabbítási lehetőségével. 3 vagy 6 hónappal lehet meghosszabbítani, ennek ára: 1.590,- Ft illetve 2.690,- Ft. Ezután a voucher nem felhasználható, ezért kérjük kövessétek figyelemmel a voucher lejáratát.

Kérjük vegyétek figyelembe, hogy nyílt főzőkurzusainkon maximum 4 fős társaságokat tudunk fogadni. Ennél több résztvevő esetén privát rendezvényeinkre tudtok árajánlatot kérni a honlapunkon keresztül.

VOUCHER BEVÁLTÁS

Ha korábban vásárolt régebbi típusú, vagy ajándékba kapott nyomtatott voucherrel rendelkezel (8 számból álló), akkor add meg annak számát és automatikusan lecseréljük újabb típusúra, mely a fiókodban azonnal rendelkezésedre áll.

HÁNY FŐ RÉSZÉRE?

Hány alkalom?

Végösszeg:
HUF

H
K
SZE
CS
P
SZO
V