VOUCHER VÁSÁRLÁS ONLINE

Chefparade voucher online vehető meg – utána emailen pdf-ként elküldve vagy otthon kinyomtatva adható át az ajándékozottnak, de szívesen adunk díszborítékot is, ha befáradsz Bécsi úti üzletünkbe. A vouchert egy évig lehet felhasználni – és bármelyik kurzusunkra érvényes. Az ajándékozott választhatja ki, hogy melyik kurzusra jönne - online tud bejelentkezni a voucheren található vonalkód/szám megadásával. (Amennyiben 1 éven belül az ajándékozott nem tudja felhasználni a vouchert és nem szeretné veszni hagyni a főzési lehetőséget, élhet a hosszabbítási lehetőségével. 3 vagy 6 hónappal lehet meghosszabbítani, ennek ára: 1.590,- Ft illetve 2.790,- Ft. Ezután a voucher nem felhasználható, ezért kérjük kövessétek figyelemmel a voucher lejáratát.

Kérjük vegyétek figyelembe, hogy nyílt főzőkurzusainkon maximum 4 fős társaságokat tudunk fogadni. Ennél több résztvevő esetén privát rendezvényeinkre tudtok árajánlatot kérni a honlapunkon keresztül.

VOUCHER BEVÁLTÁS

Ha korábban vásárolt régebbi típusú, vagy ajándékba kapott nyomtatott voucherrel rendelkezel (8 számból álló), akkor add meg annak számát és automatikusan lecseréljük újabb típusúra, mely a fiókodban azonnal rendelkezésedre áll.

HÁNY FŐ RÉSZÉRE?

Mikor szeretnéd a számlát megkapni?
Alapértelmezésben számlát az automatikus rendszerünk akkor állít ki, amikor a teljesítés megtörténik. A számlakészítés dátuma a beváltás (kurzusra jelentkezés) dátuma. A teljesítés dátuma a jelentkezett kurzus napja. A fizetés napja a vouchervásárlás (mai) napja. A számlát a vouchervásárló kapja - elkerülve ajándékozás félreértést. Ezektől eltérő számlaigényt kérjük nekünk emailben (hello@chefparade.hu) jelezzétek.
Ajándék voucher
fő részére
Beváltható a Chefparade Főzőiskolában, bármely főző, illetve desszert villámkurzusra.
1094 Bp., Páva u. 13. | 1051 Bp., Sas u. 21. | 1023 Bp., Bécsi út 27. | 2091 Etyek, Öreghegyi Pincesor
www.chefparade.hu | hello@chefparade.hu | Telefon: +36 (20) 371-5004
Végösszeg:
HUF

H
K
SZE
CS
P
SZO
V