VOUCHER VÁSÁRLÁS ONLINE

Ajándékba szeretnéd adni a Chefparade élményt? A voucher vásárlással, az ajándékozott maga döntheti el, melyik főzőkurzuson szeretne részt venni.

HÁNY FŐ RÉSZÉRE?

Ajándék voucher
fő részére
Beváltható a Chefparade Főzőiskolában, bármely főző, illetve desszert főzőkurzusra.
1094 Bp., Páva u. 13. | 1023 Bp., Bécsi út 27. | 2091 Etyek, Öreghegyi Pincesor
www.chefparade.hu | hello@chefparade.hu | Telefon: +36 (20) 371-5004

Kiválasztott automata

-

Automata választása

FIZETÉSI MÓD VÁLASZTÁSA

Bankkártya Simple Pay

A díjat bankkártyád segítségével a legkönnyebb kiegyenlítheted. A Simple Pay rendszere biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadása által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk a SimplePay fizetőoldalára.

Bankkártya Stripe

A díjat a Stripe Inc. bankkártya elfogadó rendszerén keresztül is kiegyenlítheted a saját oldalunkon maradva, a kártyaadatok bekérését követően, egyetlen kattintással megtörténik a jelentkezés és a pénzügyi tranzakció is.

Hibás kártyaadatok!

PayPal direkt átutalás

Legegyszerűbb fizetés ha a díjat azonnal paypal számlád segítségével egyenlíted ki. Egy klikk, és máris jelentkezhetsz.

Végösszeg:
HUF

Vásárlás

A Chefparade voucher 1 évig érvényes, vásárlást követően automatikusan bekerül a személyes profilodba. Ha ajándékba szánod, innen(profilodból) tudod kinyomtatni. Illetve átvehető személyesen is, ha befáradsz Bécsi úti üzletünkbe vagy kérheted csomag automatába is a szállítást. A rendszer minden esetben 1 fős vouchereket állít ki, így szabadon variálható a felhasználásuk.

A voucher(ek) ára 20.990,- Ft, 39.990,- Ft, 58.990,- Ft illetve 76.990.- Ft ---- 1, 2, 3 illetve 4 voucher vásárlása esetén. Italcsomag ára 4.990,- Ft /voucher. Foxpost automatába szállítás 2.990,- Ft.

Beváltás

Ha ajándékba kaptál egy vouchert és még nem vagy regisztrált tagunk, először regisztrálj weboldalunkon. Ezután belépve add meg a vouchered számát a voucher érvényesítés oldalunkon. Sikeres érvényesítés után azonnal használhatod kurzus jelentkezésnél a voucheredet, amely a személyes profilodba kerül.

Felhasználás

Voucheredet egy évig használhatod fel bármelyik szabad kurzusunkra, és könnyedén továbbadhatod vagy elajándékozhatod. Lejárat előtt pedig időben értesítünk, hogy nehogy elvesszen a vouchered. További lehetőségek a 'vouchereim' menüpontban találhatók.

Meghosszabbítás

A voucher lejáratát megelőzően pár héttel e-mailen értesítést küldünk ha még nem használtad fel azt kurzus jelentkezéshez. Az értesítéstől a voucher lejáratáig lehetőséget biztosítunk vouchered meghosszabbítására, arra az esetre ha nem találnál számodra megfelelő kurzust. A meghosszabbítást online éred el a küldött értesítőből vagy a lejáró voucherednél (lejárat előtt 30 napon belül) is megtalálod az erre vonatkozó opciót. A hosszabbítás 3 vagy 6 hónapra biztosítjuk, melynek díja 2.099.- illetve 3.999,- Ft.

Az online megvásárolt vouchereket a rendszer azonnal kiállítja és nyomtathatóak!

Kérjük vedd figyelembe, hogy nyílt főzőkurzusainkon maximum 4 fős társaságokat tudunk fogadni. Ennél több résztvevő esetén privát rendezvényeinkre tudtok árajánlatot kérni a csoportos programok oldalunkon keresztül.