A fúziós konyha ízelítője

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Mit is nevezünk fúziós konyhának? A fúziós konyha az ételkészítés egy olyan stílusa, amelyben különböző kulturális és regionális konyhák elemeit kombinálják, hogy új és izgalmas ízeket és fogásokat hozzanak létre. Ez az ételkészítési stílus lehetővé teszi a kísérletezést és a hagyományos ételek újraértelmezését, és egy ilyen felfedezésre invitálunk most benneteket is! Hihetetlen, hogy eltérő tájak és alapanyagok mennyire jól fuzionálnak együtt. Gyertek, próbáljuk ki együtt!

Figyelem! Ezt a kurzust gyakorlottabbaknak ajánljuk!

MENÜ

  • Gyömbéres posírozott szarvas, parmezánszósz, brokkoli kuszkusz (Európa és Maghreb)
  • Édesburgonya tortilla, spenót, feta, szumák & joghurt (Spanyolország és Közel-Kelet)
  • Császárhús, kávé, édesgyökér, zöldalma (Kína és Olaszország)
  • Gránátalma panna cotta, körtés bazsalikom zselével (Közel-Kelet és Olaszország)

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás