A sütés! - powered by Electrolux
Időtartam:
4 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Noha a sütő talán már minden konyha alapvető tartozéka, sokan leginkább süteményekkel, édességekkel azonosítják, azonban ennél sokkal több lehetőséget rejt. Egy olyan nemzetközi menüsort állítottunk össze, ahol különböző hőfokon, mindenféle program használattal - sűtünk, párolunk, gőzpároluk. Lesz frissen gyúrt és sűtőtt házi kalács, brulée ezúttal előételnek, sajtszuflé, maghőmért hús és zöldség, valamint gőzben párolt kelt tészta. Szeretnénk, ha minden sütéssel kapcsolatos kérdésre ma választ tudnánk adni - és persze együtt elfogyasztani a nagyon finom vacsorát. Gyakorlott résztvevőknek szánjuk, az óra nagy részében közös munka folyik, együtt fedezzük fel a sütő különböző funkcióit. Köszönjük az Electrolux támogatását.
MENÜ
- Crème brûlée au foie gras / Libamáj brulée
- Soufflé au fromage, salade dijonnaise / Sajtszuflé, dijoni mustáros kevert saláta
- Narancsos párolt lilakáposzta
- Slow-roasted pork belly, tricolor potatoes / Hasaalja, trikolor tört burgonya
- Lemon trifle, honey granola / Citromkrém, mézes granola
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.