A tapas
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A tapas egy étvágygerjesztő falatka, amit a spanyol bárokban italok mellé fogyasztanak. A tapas nem egy konkrét recept, hiszen mindenből lehet tapas, amit apróra tudunk porciózni és falatonként tálalni. Eredetileg arra találták ki, hogy meghozzák az ember étvágyát az ebéd vagy a vacsora előtt, de mára csak úgy, barátokkal, közösen „tapasozni” is menő és vacsoraértékű. Ma este a legismertebb és legkönnyebb hideg és meleg tapasokat mutatjuk be, melyek segítségével bárki ibériai hangulatot varázsolhat otthonába.
MENÜ
- Croquetas de jamon y pollo / Csirkehúsos-sonkás krokett
- Chorizo al vino tinto / Chorizo kolbász vörösborban
- Albóndigas en salsa de tomate / Húsgolyók paradicsomos szószban
- Pan catalan / Paradicsomos katalán bagett
- Pimientos de padron / Grillezett padron paprika
- Gambas al pil-pil / Pil-pil garnéla
- Crema Catalana / Katalán krém
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
HASHTAGIFY
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…