Advent Etyeken - most a Chefparade főz

Árak:
1 fő = 6.990,-
2 fő = 13.980,-
3 fő = 20.970,-
4 fő = 27.960,-
Most mi főzünk - gyertek Hozzánk ebédelni!

December 4-én szombaton karácsonyi gasztrokalandozunk. Az új könyvünk megjelenése apropóján a Chefparade Country karácsonyi díszbe öltözik és egy különleges ebédmenüsorral vár minden kedves vendéget a fűtött teraszon. Most mi főzünk és a főzőiskola voucherek sem érvényesek, de a „konyhánk nyitott” és a szakácsaink is kedvesek, szívesen megmutatjuk mi és hogy készül, látványba főzünk és tálalunk. Lesz sok finom etyeki bor (forralt is!) és pezsgő, házi szörpök, persze egy-egy téma köré maga az ebéd menüsor.

A Chefparade karácsonyi/adventi ebéd menüsor ára 6.990 Ft, mely tartalmazza: a menüsort, egy főnek bőséges ebédmennyiséget desszerttel - igény szerint hazavitelhez elvivős dobozokat, víz és szódafogyasztást, egy pohár welcome drinket.
A rendelést kérjük minél előbb leadni, hogy készülni tudjunk. A rendelés egyben asztalfoglalást is jelent a megadott létszámra. Az ebédszervíz 12-14 illetve 14-16 óráig tart. Ha többen jönnétek, vagy még nem biztos a létszám: lehet frissen is rendelni, készülünk sok adaggal, de az előre foglalás és az egyben menüsor előnyt élvez. Ha nagyobb a család, vagy nagy társaság jönne (4+ menüsor) kérjük írjatok ránk: etyek@chefparade.hu. Borok, pezsgők, üdítők helyszínen rendelhetők és rendezendők készpénzben vagy kártyával.

És ha 4-n vagy többen jelentkeztek egy példányt az új karácsonyi könyvből ajándékba is adunk az ebéd mellé.

december 4 . - karácsonyi/adventi menüsor

Rozmaringos alma-zellerkrém leves
Libamáj brulée, házi pirítós
Narancsos fényezett pulyka, sült zöldségek, lilahagyma chutney
Mince pie - omlós tésztába töltött szárított gyümölcsök

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

H
K
SZE
CS
P
SZO
V