All about tagine - Tagine akadémia

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A Tagine (ejtsd: tázsin) a sub-szaharai Afrika legikonikusabb étele - nemcsak Marokkóban, hanem szomszédos országokban is nemzeti eledel. Mai órát a tagine-nak szenteljük, 3 remek verziót is megmutatunk: hallal, darált bárányhússal és marhahússal - de lesznek műsoron kiegészítő köretek is, sőt készülünk meglepetés desszerttel is. Megismerjük a tagine cserépedényt, vagy ha nincs hogy készül anélkül, szószt és sűrűséget állítunk be, játszunk a fűszerekkel, a végére mindentudó tagine szakik leszünk – remélhetőleg.

MENÜ

  • Sweet lamb tagine, apricot, plum / Édes tagine, bárányhús, aszalt gyümölcsök
  • Fish tagine, olives, lemon confit / Hal tagine olívával és citrommal
  • Meatballs kefta tagine / Darált húsgolyó tagine
  • Couscous / Kuszkusz
  • Matloua bread / Frissen gyúrt és kelesztett pita
  • Kalb el louzz / Marokkói narancsvirágos mandulás sütemény

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás