Az őszi kert desszertjei

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Nem árulunk egy nagy titkot, amikor azt mondjuk, hogy a gyümölcsök akkor lesznek a legfinomabbak, amikor szezonjuk van és a legjobb desszertek a legfinomabb gyümölcsöket követelik. Az őszi szezon pedig talán a legjobb időszak a házias desszertek elkészítéséhez, hiszen a főbb hozzávalókat a saját kertünkből vagy akár egy közeli piacról is egyszerűen beszerezhetjük és hát kinek a kedvét ne dobná fel az a tudat, hogy egy hűvös, esős nap után ízekkel teli, házias sütemény várja otthon? Őszi desszertekre specializálódott kurzusunkon megismerkedünk az amerikai konyha klasszikus tökös pitéjével, majd készítünk egy igazán ütős szilvás morzsasüteményt whiskey-vel, egy csupa karamellás diótortát, végül egy csupa mandulás frangipane-t ötvözünk zamatos körtével. Gyertek, élvezzük együtt az ősz ízeit!

MENÜ

  • Engadiner Nusstorte / Engadini diótorta, habos vaníliasodó
  • Amande-poire frangipane / Körtés-mandulás frangipane
  • Plum crumble, whisky cream / Szilvás crumble, whisky hab
  • Classic american pumpkin pie / Klasszikus amerikai tökös pite

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V