BBQ Etyeken - most a Chefparade főz

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Árak:
1 fő = 6.990,-
2 fő = 13.490,-
3 fő = 19.990,-
4 fő = 25.990,-
Gasztrokalandozzunk együtt az Etyeki Öreghegyen 2021-ben 12 szombaton át.

Most mi főzünk - gyertek Hozzánk ebédelni!

Az Etyeki Öreghegy pincészetei és vendéglátós vállalkozásai összefogtak. 12 szombaton nyitva leszünk és a csodaszép öreghegyi sétányt, és az itt található helyeket egy-egy témára felvezetve gasztrokalandozunk. A Chefparade Country minden szombat ebédre egy-egy különleges menüsorral "csatlakozik" és vár minden kedves vendéget a teraszon, a napsütéses réten vagy a diófáink árnyéka alatt. Ugyan most mi főzünk és a főzőiskola voucherek sem érvényesek, de a „konyhánk nyitott” és a szakácsaink is kedvesek, szívesen megmutatjuk mi és hogy készül, látványba főzünk és tálalunk. Lesz sok finom etyeki bor és pezsgő, házi szörpök (itallap alapján), meglepetés desszertek és persze egy-egy téma köré maga az ebéd menüsor.

Az egyes dátumok és témák a következők lesznek.
május 1 . - Majális LEMENT SIKERREL
május 15 . - Egy falat Franciaország LEMENT SIKERREL
június 5. - Sajtmánia LEMENT SIKERREL
június 19. - Levendulabolondulás LEMENT SIKERREL
július 3. - Street Food Italia LEMENT SIKERREL
július 17. - Pezsgőmustra LEMENT SIKERREL
július 24. - Spanyol Fiesta LEMENT SIKERREL
augusztus 7. - Balkáni Lakoma LEMENT SIKERREL
augusztus 28. - Paradicsomünnep LEMENT SIKERREL
szeptember 25. - Egy füst alatt - grill and bbq

A Chefparade ebéd menüsor ára 6.990 Ft, mely tartalmazza: a menüsort, egy főnek bőséges ebédmennyiséget desszerttel - igény szerint hazavitelhez elvivős dobozokat és zacskókat, víz és szódafogyasztást, egy pohár welcome pezsgőt.
A rendelést kérjük minél előbb leadni, hogy készülni tudjunk. A rendelés egyben asztalfoglalást is jelent a megadott létszámra. Az ebédszervíz 12-15 óráig tart, kérjük jelezzétek felénk kb. mikor jönne a társaság. Ha többen jönnétek, vagy még nem biztos a létszám: lehet frissen is rendelni, készülünk sok adaggal, de az előre foglalás és az egyben menüsor előnyt élvez. Ha nagyobb a család, vagy nagy társaság jönne (4+ menüsor) kérjük írjatok ránk: etyek@chefparade.hu. Borok, pezsgők, üdítők helyszínen rendelhetők és rendezendők készpénzben vagy kártyával. Az aktuális COVID rendelkezéseket betartjuk. Ha a vírushelyzet miatt az ebédet nem tudjuk megtartani, akkor a befizetett foglalási díjakat visszatérítjük. A Chefparade Country kutyabarát hely. Minden kis vendégünknek egy-egy ajándékkal is kedveskedünk.

szeptember 25 . - BBQ menüsor

Marhaszegy
Sertés oldalas
Pulled pork
Chili con carne with burnt ends
Coleslaw
Ciabatta
Desszert: sós karamellás brownie

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

H
K
SZE
CS
P
SZO
V