Bombay Vega

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Vegetáriánus vendégeink számára tökéletes választás lehet az indiai konyha, hiszen jelentős túlsúlyban vannak a zöldséges, húsmentes ételek. Mai órán Mumbai (gyarmati nevén Bombay) utcáin barangolunk és kóstoljuk végig a vegetáriánus ételek sorát, amik hála a szubtrópusi éghajlatnak rendkívül változatosak. Az igazi klasszikusokon túl, mint a dahl vagy az aloo paratha és a halwa, készítünk friss házi sajtot, indiai nevén paneer-t is, így sem izgalomból sem ízekből nem lesz hiány.

MENÜ

  • Butter paneer / Sajtkockák fűszeres vajas szószban
  • Aloo paratha / Indiai burgonyás töltött kenyérlepény
  • Mumbai dhal fry / Sárga lencse dhal
  • Mustard and coriander raita / Mustár és koriander raita
  • Vegetable pulao rice / Fűszeres zöldséges rizs
  • Carrot halwa / Répás puding desszert

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

H
K
SZE
CS
P
SZO
V