Brownie mánia

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Ki ne rajongana a belül szaftos, kívül ropogós csokis brownieért, amely Amerika talán egyik legismertebb cukrászati exportcikke? Azonban talán már ti is szembesültetek azzal a lelombozó ténnyel, hogy a brownie-t néha nem is olyan egyszerű elkészíteni. Nagy odafigyelésre van szükség, ugyanis nehéz eltalálni azt a szent pillanatot, amikor a tészta belül még ragacsos - de nem nyers – a kérge pedig ropogós. Brownie mesterünk segítségével most megtanulhatjátok, hogy lehet tökéletes browniet készíteni, és milyen izgalmas verziói léteznek még.

MENÜ

  • Coco and lime blondie / Kókusz és lime blondie
  • Mega choc brownie, passion fruit frosting / Brutál csokis brownie, maracuja krém
  • Cream cheese brownie / Krémsajtos brownie
  • Brownie cup / Brownie pohárdesszert: sóskaramell, málna, fehércsokis crunchy

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V