Burgermánia – cheese, bacon, fries

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Nincs kérdés: a burger győzőtt, világsztár lett. De hogyan készítsük el otthon? Beszélünk az ételek lelkéről, a húsról: milyen a tökéletes, burgerbe való darálthús összetétele, hogyan kell keverni, ízesíteni, hogy a legjobb sütni? Szó lesz a buciról: mekkora legyen, mitől lesz igazán finom, hol szerezzük be vagy csináljuk mi magunk? Burger óránkon minden kérdést alaposan kivesézünk, és elkészítjük a tökéletes burger két szuper, sajt- és bacon imádó változatát. Komoly szerepet kap az egyik legfontosabb kiegészítő is: a tökéletes sült krumpli, valamint a hozzávaló szuper érdekes szószok. Itt ma minden frissen a legfinomabb! Gyertek a kurzusra nagyon éhesen!

MENÜ

  • Ultimate bacon burger
  • Triplasajtos duplaburger
  • Freshmade burger bun / Házi hamburger buci
  • Sültkrumpli és mártogató szószok

KIÍRT ALKALMAK

2024. november. 23. - szombat
10:00 - 13:00 Etyek
2024. december. 05. - csütörtök
11:00 - 14:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás