Café de Paris
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Angol
Elbűvöltek a párizsi Trocadéro bisztrói, és szeretted volna megtanulni a tökéletes szuflé vagy a terrin elkészítését, de féltél belevágni? Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megtanuld, hogyan készítheted el ezeket az elsőre bonyolultak tűnő francia fogásokat, játszi könnyedséggel, ugyanis a mai órán felfedjük a klasszikus párizsi bisztró konyha titkait.
MENÜ
- Soufflé au fromage, salade dijonnaise / Sajtszuflé, dijoni mustáros kevert saláta
- Terrine aux foies de volaille / Szárnyas, májpástétom
- Gratin de macaroni / Rakott tészta, parmezán
- Poulet á l’estragon / Vajpuha csirke tejszínnel, tárkonnyal
- Streusel aux pommes d'Alsace / Elzászi almás ropogós desszert
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.