Cheesecake variációk

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A cheesecake hódító útjára Amerikából indult, és hamar nagy divat lett az egész világon. Nem véletlen: édes, krémes, mégis könnyű, és számtalan variációban elkészíthető. Azonban kevésbé közismert tény, hogy a New Yorki verzión kívül számos egyéb ország is büszkélkedik saját sajttortákkal. Kurzusunkon megismerkedünk egy olasz és egy spanyol édességgel is. De egyéb trükkökről is szót ejtünk: süthetjük hagyományosan, vagy vízfürdőben, keksz- vagy tésztaalappal, sőt a felhasznált sajt jellege is változhat: kipróbálhatjuk kedvencünket ricottával, mascarponéval, Philadelphia krémsajttal. Melyiket kóstolnád meg most a legszívesebben? A klasszikust, csokoládést, gyümölcsöst, esetleg egy újhullámos mogyoróvajast?

MENÜ

  • La pastiera napoletana / Ricottás krémtorta
  • Tarta de queso / Égetett baszk sajttorta
  • Chocolate cheesecake glass dessert / Csokis cheesecake pohárban
  • New York cheesecake / Amerikai sajttorta, erdei gyümölcsös öntet

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2021. november. 22. - hétfő
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V