Cheesecake variációk
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 8 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            A cheesecake hódító útjára Amerikából indult, és hamar nagy divat lett az egész világon. Nem véletlen: édes, krémes, mégis könnyű, és számtalan variációban elkészíthető. Azonban kevésbé közismert tény, hogy a New Yorki verzión kívül számos egyéb ország is büszkélkedik saját sajttortákkal. Kurzusunkon megismerkedünk egy olasz és egy spanyol édességgel is. 
De egyéb trükkökről is szót ejtünk:  süthetjük hagyományosan, vagy vízfürdőben, keksz- vagy tésztaalappal, sőt a felhasznált sajt jellege is változhat: kipróbálhatjuk kedvencünket ricottával, mascarponéval, Philadelphia krémsajttal. Melyiket kóstolnád meg most a legszívesebben?  A klasszikust, csokoládést, gyümölcsöst, esetleg egy újhullámos mogyoróvajast?
                                                            
                    MENÜ
- New York cheesecake / Amerikai sajttorta, erdei gyümölcsös öntet
- Torta di ricotta / Ricottás krémtorta
- Tarta de queso / Égetett baszk sajttorta
- Peanut butter cheesecake in glass / Mogyoróvajas sajttorta, pohárdesszert
KIÍRT ALKALMAK
                                                    2025. november. 29. - szombat
                                                
                                                11:00 - 14:00
                                                
                                                                                                                                                                        Bécsi út
                                                                                                                                                                                                                                                                            Magyarul  tartjuk
                                                                                                    
                                            HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
                    Chefparade Desszertműhely
                
                
                    Ebből a kurzusból 2 recept is szerepel a "Chefparade Desszertműhely" c. könyvünkben.
                
            
            Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…
        
    
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        