Chicken Curry Akadémia

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Nehézség:
Nyelv: Magyar
Árak:
1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 28.990,-
A curry az indiai konyha királynője; sokféle változata közül ezúttal három csirkés fogásról tanulunk. A lágyan aromás, kesus-mandulás korma mifelénk kevésbé ismert, pedig félezer éve az indiai konyha oszlopos tagja. Viszonylag fiatal viszont a világszerte toplistás, selymesen paradicsomos Butter Chicken, amit véletlenül alkotott meg három séf Delhiben. Az ízvilágában legintenzívebb Vindaloo pedig meglepő módon a Goa állambeli portugál fennhatóság öröksége. A „szeminárium” célja a szószok karakterének harmonikus beállítása, az autentikus pirító, sűrítő módszerek elsajátítása – akadémiai szinten. FIGYELEM: ez a kurzus egyike a nehezebb kurzusainknak. Pörgőssége miatt olyan jelentkezőinknek javasoljuk, akik magabiztosak a konyhában, illetve szeretik a kihívásokat!

MENÜ

  • Chicken korma with cashew nuts / Kesudiós csirke korma
  • Butter chicken / Vajas csirke curry
  • Chicken vindaloo curry / Csirke vindaloo curry
  • Cucumber and tomato raita / Uborkás és paradicsomos raita
  • Chappati / Indiai lapos kenyér
  • Pulao rice / Fűszeres rizsköret

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2020. október. 27. - kedd
18:00 - 21:00 Etyek
2020. november. 02. - hétfő
18:00 - 21:00 Páva utca

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V