Chile és Peru

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Latin-Amerika kulináris lenyomata nem olyan nagy: legutóbbi utunk során mi mégis megpróbáltuk megtalálni és hazahozni ezen fiatal országok legfinomabb ízeit. Pisco sour-ral kezdünk, amely egy különleges, nagyon lágy borból készített aperitif. Ceviche saláta a második fogás sok hallal és rákkal, és még több friss zöldfűszerrel készítve. Majd egy finom halleves – anyagedényben készítjük, friss szalsza szósszal. Majd a Latin-Amerikában mindenütt megtalálható empanadas-t (kb. sült pite) készítjük: ezúttal chile-i verzióban: a kulcs a frissen gyúrt tészta és marha hátszín – speciálisan fűszerezve. Zárásnak az „ég” pudingját készítjük, sűrített tejből - egészen érdekes textúrával. ¡buen apetito!

MENÜ

  • Pisco sour / Dél-Amerikai klasszikus Pisco koktél
  • Paila marina / Tengeri halleves
  • Ceviche / Friss saláta tengeri hallal
  • Pebre verde chileno / Chilei zöld chili salsa
  • Empanadas de pino / Friss pite marhahússal
  • Budin del cielo / Karamellás tejpuding

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V