Chili lover

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A kapszaicin ismerősen csenghet a fűszeres ételek kedvelőinek, ugyanis ez az a fenolszármazék (C18H27NO3), aminek azt a jól ismert, mindent átható bizsergető érzést köszönhetjük, amit hétköznapi szóval élve egyszerűen csípősnek nevezünk. Ez az óra az igazi rajongóknak szól, azoknak, akik az éttermekben mindig extra csípős paprikát, plusz szószt kérnek az étlapon egyébként is kis chilipaprika piktogramokkal riogató fogások mellé. Ma este barangolunk a világ konyhái közt, a legforrób latin ételeket keresve, Mexikótól Olaszországig. Különféle és fajta paprikák, szószok, leves, előételek, főétel mind a chilirajongás bűvkörében és a végén egy nem erős, csak hűsítő desszerttel!

MENÜ

  • Texas tortilla soup / Texas tortilla leves
  • Buffalo chicken wings / Fűszeres csirkeszárnyak
  • Sweet chili jam / Édes chili jam
  • Quesadillas / Sajttal töltött mexikói lepény, chilis paradicsomos salsa
  • Penne All' Arrabbiata / a legcsipősebb olasz tészta
  • Panna cotta, salsa di fragole / Vaníliás tejszínpuding, eperkrém

KIÍRT ALKALMAK

2022. június. 14. - kedd
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V