Chili lover
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A kapszaicin ismerősen csenghet a fűszeres ételek kedvelőinek, ugyanis ez az a fenolszármazék (C18H27NO3), aminek azt a jól ismert, mindent átható bizsergető érzést köszönhetjük, amit hétköznapi szóval élve egyszerűen csípősnek nevezünk. Ez az óra az igazi rajongóknak szól, azoknak, akik az éttermekben mindig extra csípős paprikát, plusz szószt kérnek az étlapon egyébként is kis chilipaprika piktogramokkal riogató fogások mellé. Ma este barangolunk a világ konyhái közt, a legforróbb latin ételeket keresve, Mexikótól Olaszországig. Különféle és fajta paprikák, szószok, leves, előételek, főétel mind a chilirajongás bűvkörében és a végén egy nem erős, csak hűsítő desszerttel!
MENÜ
- Texas tortilla soup / Texas tortilla leves
- Buffalo chicken wings / Fűszeres csirkeszárnyak
- Jalapeno paprikák, cheddar sajt, bacon
- Quesadillas / Sajttal töltött mexikói lepény, chilis paradicsom salsa
- Penne All' Arrabbiata / A legcsípősebb olasz tészta
- Panna cotta, salsa di fragole / Vaníliás tejszínpuding, eperkrém
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.