Comfort Food USA
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Ha definíciót kell adni: Comfort Food-nak, avagy “kényelmes ételnek” nevezünk minden olyat, ami valamiért nosztalgikus, vagy szentimentális töltettel bír a számunkra. Nem annyira éttermes, inkább otthoni, nem annyira csúcsgasztronómia, inkább nagymamás-anyukás, és nem is feltétlen kímélő, hanem inkább gazdag, tápláló. Mindenkinek, minden nemzetnek nyilván mást jelent. Ma este klasszikus amerikai fogások várnak ránk, ha lecserélnéd a húsleves-rántott hús kombót egy amerikai verzióra, itt a helyed!
                                                            
                    MENÜ
- Corn chowder / Kukoricás chowder leves
- Kansas City style ribs / Sült oldalas Kansas City style
- Tricolor coleslaw / Trikolor káposztasaláta
- Cheesy hash brown & bbq sauce / Amerikai “röszti”, sajt, bbq szósz
- Peanut butter brownie / Mogyoróvajas brownie
KIÍRT ALKALMAK
                                                    2025. november. 10. - hétfő
                                                
                                                18:00 - 21:00
                                                
                                                                                                                                                                        Etyek
                                                                                                                                                                                                                                                                            Magyarul  tartjuk
                                                                                                    
                                            HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        