Csirke alapfokon - Bontástól a tányérig
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Magyarországon a csirke az egyik legnépszerűbb húsfajta. Tudtátok, hogy egész csirkét vásárolni fenntarthatóbb megoldás, mert kevesebb csomagolóanyagot igényel, és csökkenti az élelmiszer-pazarlást? Ma alaposan körbejárjuk a csirke kérdését, és maximalizáljuk az alapanyag felhasználását. Minden résztvevő pár egy-egy egész csirkét kap, amelyet szakszerűen megtanulunk feldarabolni, majd a csirke minden részét felhasználva készítjük el menünket. A csirkemellből pástétomot készítünk pirítóssal és finom zöldsalátával, a far-hátból és a szárnyakból egy pazar húslevest sok zöldséggel és grízgaluskával. Az egész combokat csirkemájjal töltjük, majd gödöllői módra sütjük meg. A zöldségágyból pecsenyemártás készül, és még finom burgonyapüré is lesz mellé, csirkebőrchips morzsával.
                                                            
                    MENÜ
- Aszaltgyümölcsös, hideg csirkemell rolád, zöldalmás friss kevert saláta
- Csirkehúsleves gazdagon, grízgaluska
- Gödöllői töltött csirkecomb, pecsenyeszaft, burgonyapüré, bőrchips morzsa
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
                                    HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        