Csirke felsőfokon - a BEREGI csirke támogatásával

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Magyarországon a csirke az egyik legnépszerűbb húsfajta, bár sokan úgy gondolják, hogy variálhatósága korlátozott, ezért unalmasnak érzik egy idő után. Szeretnénk erre a tévhitre rácáfolni, ezért ezen a kurzuson a csirke szakszerű előkészítésén túl azt is megmutatjuk, hogy milyen különleges elkészítési lehetőségek léteznek. Azonban a finom étel titka nem csak a szuper receptben, hanem a kiváló hozzávalókban is rejlik, ezért a hagyományos szabadtartásban nevelkedett BEREGI csirkét választottuk fő alapanyagként.

MENÜ

  • Csirke rilette, karamelizált szilva, zöldsaláta
  • Csirkemáj pástétom, portói zselé
  • Egészben sült csirkefilé, vele sült zöldségek, paradicsom lekvár
  • Madártej puding, sóskaramella krém, meringue

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2021. november. 20. - szombat
16:00 - 19:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V