Csirke felsőfokon
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Magyarországon a csirke az egyik legnépszerűbb húsfajta, bár sokan úgy gondolják, hogy variálhatósága korlátozott, ezért unalmasnak érzik egy idő után. Szeretnénk erre a tévhitre rácáfolni, ezért ezen a kurzuson mutatunk pár különleges, modern – nem mindennapi elkészítési lehetőséget. Azonban a finom étel titka nem csak a szuper receptben, hanem a kiváló hozzávalókban is rejlik, ezért a hagyományos szabadtartásban nevelkedett bio-tanyasi csirkével fogunk dolgozni.
MENÜ
- Csirke rilette, karamelizált szilva, zöldsaláta
- Csirkemáj pástétom, portói zselé
- Egészben sült csirkefilé, vele sült zöldségek, paradicsom lekvár
- Madártej puding, sóskaramella krém, meringue
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.