Észak-India ízei

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Az indiai konyha nem feltétlen egységes, a régiók eltérő konyháit is magában foglalja. Ma az ország északi részének konyhájával ismerkedünk, ahol egykori perzsa/muszlim hatásokat fedezhetünk fel, illetve kontinentális és hegyvidéki éghajlaton termő alapanyagokkal dolgozunk. Készítünk kebabot bárányhúsból, egy mega finom curryt is bárányból, valamint remek rizs vár ránk, továbbá egy burgonyás köret, egy finom kevert chutney és persze házi indiai kenyér.

MENÜ

  • Vegetable biryani / Zöldséges rizses egytálétel
  • Sammi lamb kebab, mint raita / Fűszeres bárány kebab, mentás raita
  • Rogan Josh / Bárány curry
  • Laccha paratha / Rétegezett indiai kenyér

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V