Észak-India ízei

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Az indiai konyha rendkívül változatos, hiszen a különböző földrajzi régiók eltérő ízekkel, hagyományokkal és alapanyagokkal várják az ide érkezőket. Ma az északi vidékek kulináriájával ismerkedünk, ahol hindu, perzsa és muszlim hatásokat fedezhetünk fel, és kontinentális valamint hegyvidéki éghajlaton termő alapanyagokkal dolgozunk. Készítünk bárányhúsból kebabot, egy ínycsiklandó curryt, gazdag biryanit, valamint megismerkedünk egy mentás öntettel és egy rétegesen hajtogatott indiai lepénykenyérrel.

MENÜ

  • Vegetable biryani / Zöldséges rizses egytálétel
  • Rogan Josh / Kashmiri bárány curry
  • Sammi lamb kebab with herb relish / Fűszeres bárány kebab, zöldfűszeres relish
  • Laccha paratha / Rétegezett indiai kenyér

KIÍRT ALKALMAK

2025. január. 12. - vasárnap
11:00 - 14:00 Páva utca
2025. február. 08. - szombat
11:00 - 14:00 Páva utca

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…